"L'aperitivo", or happy hour, is a tradition born in Turin
thanks to Antonio Benedetto Carpano who in 1786 invented the
Vermouth. Today it is the core of the city life and it has
become a must after a work day or a day spent in studying.
After all this stress, why not to make it a funny moment?
To catch olives, appetizers present in every happy hour
buffet, will not be a problem any longer thanks to the darts
and to a dish designed in order to prevent them from sliding
or running away.
Olives, disposed according to the variety, the filling and
the quality will be your war chest (plunder)! Who is going
to catch the wished olive?
The darts are nothing but toothpicks provided with flights.
Light on your competitiveness and bite... sorry, beat your
enemies in the olive war! |
|
Aperitiro
L’aperitivo è una
tradizione nata a Torino grazie ad Antonio Benedetto Carpano,
che nel 1786 ha inventato il Vermouth. Oggi è al centro
della vita cittadina e si è trasformato in un rituale di
vita sociale dopo una stressante giornata di lavoro o di
studio, e allora perché non aggiungere una componente
ludica? (renderlo un momento divertente?)
“Acchiappare” le olive, immancabili presenze in ogni buffet
aperitivo, non sarà più un problema grazie alle freccette e
ad un piatto studiato per evitare slittamenti e fuga delle
stesse.
Le olive, disposte a seconda del tipo, del condimento o
della qualità saranno il vostro bottino. Chi sarà il più
abile a “cacciare” l’oliva desiderata?
I dardi non sono altro che stuzzicadenti cui sono inserite
le alette.
Un po’ di competizione e i probabili insuccessi saranno il
sale dell’aperitiro.
|